Ирина Шейк бременна с второ дете?

26.11.2018 15:43 | Видян 2164 пъти

Ирина Шейк бременна с второ дете?

През последните месеци, Ирина Шейк все по-често бяга от папараците, а когато я уловят, тя обикновено е в компанията на съпруга си Брадли Купър и едногодишната им дъщеричка Леа.

В началото на миналия месец, двамата се нанесоха в огромно имение, което Брадли подари на Ирина, благодарение на участието му във филма “Роди се звезда”, където си партнира с Лейди Гага.

И докато всичко изглеждаше като перфектният холивудски филм, се оказа, че нещата между тях не са толкова розови – разнесоха се слухове, че Ирина и Брадли не са щастливи и вероятно ще се разделят. Причината? Докато актьорът се е отдал на духовният живот, 32-годишният модел предпочита да излиза и да се забавлява с приятели.

Най-актуалните й снимки обаче показват друго. Ирина е почти постоянно със семейството си, а начинът й на обличане събужда съмнения, че двамата с Брадли отново ще стават родители. Руският супермодел носи много широки дрехи и чанти, които прикриват корема й.

Не на последно място, папараци са я уловили да се прибира в новата си къща, носейки бебешко кошче, което би било твърде малко и тясно за едногодишната й дъщеря.

В галерията ще откриете снимките на които Ирина е с пола, която определено показва оформящо се коремче.

Снимка: Profimedia

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !