Плеймейтки се потапят в шоколад

26.11.2018 15:28 | Видян 1225 пъти

Плеймейтки се потапят в шоколад

Старата максима, че „няма нищо по-добро от добър приятел, освен приятел, който носи шоколад“ е на път да придобие съвсем различни измерения. А именно, че „няма нищо по-добро от плеймейтки, освен плеймейтки обляни в шоколад!“

След броени дни, сп. Playboy ще представи ексклузивно последния си брой за 2018 година, а на корицата му ще заблести едно дългоочаквано бижу – актуалната носителка на титлата Playmate Of The Year 2018, Жанета Осипова.

В традиционния си бохемски стил, Playboy са подготвили бутиково парти за представянето на броя, което (разбира се!), ще е в Bedroom Premium Club Sofia. На 30 ноември, петък, точно в 23:00 ч., Мъжката Библия ви очаква на сладкото и изискано Playboy Chocolate Art парти.

Повелителят на шоколада и сладките изкушение, Ради Стамболов е подготвил висококалоричен, но много секси и провокативен пърформанс, който ще взриви емоциите ви. Разбира се, сред шоколадовите изкушения на Майстора на шоколада, ще има и ударна доза плеймейтки, които ще изпратят пулса ви отвър ретроградния Меркурий и обещано – ще разтопят сетивата ви.

Организаторите издават, че като част от спектакъла на сексапилните красавици, участие ще вземе и един от най-популярните и обичани музиканти в България, но кое е името му – предстои да разберете съвсем скоро.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !