Мис България помага на сираци в Китай

26.11.2018 12:14 | Видян 1832 пъти

Мис България помага на сираци в Китай

Мис Свят България Калина Митева посети дом за сираци в китайския град Саня в рамките на участието си в най-големия международен конкурс за красота.

"Там се запознах с тези прекрасни талантливи момичета! Изумена съм колко усмихнати и позитивни бяха всички и оценявам всяка една секунда прекарана на това място", написа родният модел в социалните мрежи.

В дома тя разговаря с част от децата, част от които спретнали своеобразно шоу за таланти. Особено впечатление на Митева направило 15-годишно момиченце, което говорело свободно китайски и английски език.

В дома българската красавица бе заедно с председателката на конкурса Джулия Морли, която се съгласи да стане партньор на предишната ни представителка в Китай Вероника Стефанова в мисията за изграждане на международен дом за хора с хранителни разстройства у нас.

Част от участничките в настоящия конкурс, както и последните две носителки на титлата Мис Свят Мануши Чилар и Стефани Дел Вайе също се запознаха с децата.

Междувременно Калина продължава да трупа позитиви в Саня. Тя се класира в топ 20 в категорията Талант на предварителните кастинги. Така тя влиза в сериозната битка за призовите места на грандиозното шоу.

Още преди да застъпи в Китай пък Митева влезе в класация на феновете за 10-те най-красиви претендентки за короната. Преди нея в списъка с фаворити на феновете бяха представителките на Мексико, Мианмар, Непал, Тринидад и Тобаго, Тайланд, Еквадор и Нова Зеландия. След българката пък са класирани моделите от Индонезия и Чили.

Големият финал на Мис Свят ще се проведе на 8 декември.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !