Наум Шопов натиска Теа за бебе след годежа

26.11.2018 13:43 | Видян 1684 пъти

Наум Шопов натиска Теа за бебе след годежа

Звездата от лекарския сериал Откраднат живот Наум Шопов-младши, се сгоди за дългогодишната си приятелка.

Екранният д-р Борис Тасев, който наскоро завърши образованието си по медицина, най-сетне се престраши да предложи брак на красавицата Теа Минкова. От публикуваните кадри в социалната мрежа стана ясно, че наследникът на артистичната фамилия Шопови е изненадал гаджето си на писта за дрифт.

Наум не крие, че открай време е запален по високите скорости и бързите коли, затова решил да дари Теа с годежен пръстен на автомобилната площадка. Мнозина останаха учудени от този факт, защото доскоро младият Шопов с нищо не издаваше, че е готов за брак.

Дори напротив – в свои интервюта споделяше, че не бърза за гражданското и предвиждаше да направи тази стъпка в по-далечно бъдеще. Точно затова някои от феновете на актьора заподозряха, че за годежа му се има конкретна причина, а именно – бебе.

Истината е, че половинката на екранния д-р Тасев все още не е бременна, но двамата вече се чувстват готови и усилено работят за наследник, издават техни близки. Звездата от Откраднат живот успешно завърши медицинското си образование и се занимава с още куп странични дейности, които му носят стабилни приходи, та финансови проблеми изобщо не го тревожили.

Неотдавна Наум и Теа си купиха просторен апартамент, който обзаведоха по последна мода, а след като свиха гнездото, явно са усетили, че е време да станат истинско семейство, пише Уикенд.

Освен че участва в най-популярния български сериал, Шопов вече практикува лекарската професия и се готви да гради кариера на пластичен хирург. Междувременно подхвана и ново начинание – започна съвместен бизнес с Даниел и Александра Петканови.

Те отвориха собствена рекламна агенция, която възнамеряват тепърва да развиват. Наум печели прилично и от промотиране на различни продукти в социалната мрежа, където има близо 70 000 последователи. Сега, когато кариерата му върви стремглаво нагоре, младият хирург най-сетне се замислил сериозно по въпроса за бащинството.

Той се надявал Теа да не срещне трудности със забременяването и скоро да дундуркат бебе. Наум и Теа се познават още от ученици, но любовта им пламнала чак след като завършили. Случайно се засекли на улицата пред Софийския университет и подхванали онлайн комуникация, която прераснала в щастлива връзка.

Чаровната Минкова има сестра близначка на име Ая и работи в банка, но покрай популярният си приятел също влезе в светлините на прожекторите. Дори певеца Любо Киров наскоро я покани да участва във видеоклипа към последната му песен Летим, в който хубавицата позира доста разголена по оскъдно бельо.

През лятото Теа увеличи бюста си няколко размера и така предизвика още любопитни погледи към себе си. Тя се възползвала от услугите на д-р Ангел Енчев, който е близък приятел на годеника й. Самият Шопов присъствал лично на операцията, за да се увери, че протича без усложнения. Минкова напълнила пазвата си с общо 700 кубика и останала много доволна от крайния резултат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !