Бесарабската българка аут от Фермата

26.11.2018 11:01 | Видян 1223 пъти

Бесарабската българка аут от Фермата

Най-емоционалният до момента дуел се състоя на арената на риалитито Фермата в неделя вечер. Една срещу друга се изправиха двете участнички, които създадоха най-близко приятелство в стопанството – филоложката Александра и бесарабската българка Лилия.

Момичетата се изправиха в четири битки и всяка от тях се раздаде до краен предел, за да стигне до заветната победа. Въпреки че Лилия вече имаше един триумф на арената, този път късметът не беше с нея и тя напусна шоуто.

Александра се поздрави със златния медал, оставяйки без никакъв шанс най-добрата си приятелка и приключи дуела с резултат 10:0. Четвъртата битка беше моментът, в който Лилия можеше да се върне в играта и дори да обърне резултата.

За съжаление, рязането с трион на дървени летви се оказа непосилно за нея. В един момент дори се наложи водещият Иван да донесе на арената още два допълнителни триона, които тя да сменя, ако пожелае. След края на битката бесарабката обяви, че според нея първите триони, с които е рязала, са били тъпи и затова се е забавила.

Обвинението й наложи човек от продукцията да се появи пред камерите и нагледно да покаже, че всички триони са нови, еднакви и по никакъв начин не може да става и дума за преднамереност или дори саботаж към нея.

Раздялата с Фермата беше изключително емоционална за Лилия, която неведнъж е споделяла, че шоуто я е накарало за заобича България още повече. Бесарабката беше избрана за дуел от най-добрата си приятелка Александра с аргумента, че, ако отпадне, поне да е от човек, от когото няма да съжалява, че е била елиминирана.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !