Наум Шопов и Теа: Ние сме сродни души във всяко едно отношение

23.11.2018 15:40 | Видян 1629 пъти

Наум Шопов и Теа: Ние сме сродни души във всяко едно отношение

Наум Шопов и Теа Минкова се превърнаха в една от най-любимите светски двойки. Двамата са заедно от шест години, от няколко дни са сгодени и мечтаят да имат три деца.

Наум е паднал на колене и е поискал ръката на своята любима навръх рождения й ден. Той пусна снимка и обяви, че тя е дала положителен отговор. Предложението идва на мотополигон на фона на състезателни коли.
За всичките им близки, които напълно одобряват връзката им, новината за брака е неочаквана, пише Телеграф.

Теа и Шопов- младши се влюбват в тунела на Софийски университет. Той отишъл да си подаде документите за кандидат-студентските изпити с негов приятел и там случайно се засекли с Минкова, която също била с нейна приятелка.

„Тогава си помислих: Абе, тоя Наум е станал много готин. Започнахме типичните неща – писане по 8 часа на ден, което беше минимумът. Опознаване по цели денонощия, след което той ми каза, че заминава на морето и ми предложи да отида с него. Казах си: „Защо не?“ и тръгнах. Сродни души сме във всяко едно отношение“, разказва Теа.

Два месеца след началото на връзката им двамата вече заживяват под един покрив и нямат никаква потребност да излизат един без друг. Навсякъде са като залепени.

Теа била адски грижовна, без това да става досадно, а закуската всяка сутрин прави Наум. „Мъж мечта във всяко едно отношение“, категорична е мацката.

Когато имат повече свободно време, Наум и Теа обичат да ходят на кино, да тренират заедно и да готвят. Фитнес залата и тренировките са голям приоритет за тях и двойката се храни само със здравословни неща. Обичат много паста и пица, но спагетите ги правят от тиквички, а блатът от карфиол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !