Деми Ловато “скъса” и с Ник Джонас

23.11.2018 14:39 | Видян 1668 пъти

Деми Ловато “скъса” и с Ник Джонас

След излизането си от клиника, Деми определено е стеснила кръга си от приятели.

Ник Джонас, Селена Гомес и Иги Азалия са трите звезди с които Деми Ловато официално “скъса” в социалните мрежи. Певицата е решила да ограничи контактите си само до хората, които наистина са й близки, имайки предвид тежкия период през който преминава.

В началото на ноември Деми излезе от клиниката в която прекара 90 дни, лекувайки дългогодишната си зависимост към наркотиците. Нейни близки споделят, че 26-годишната изпълнителка редовно ходи на терапии и се опитва да си възвърне нормалното темпо на живот.

Въпреки че не крие борбата с наркотиците от своите фенове, Деми очевидно е решила да се “отърве” от хората в социалните мрежи, които вече не са й близки. Сред тях попадат и някои известни личности като Селена Гомес, Ник Джонас и Иги Азалия.

Деми и Селена се познават още от ранно детство заради участието им в сериалите на Disney Channel, но както казва самата Деми: “Това е един от тези случаи, когато хората просто порастват, променят се и се отдалечават”.

Колкото до Ник Джонас, феновете на певицата бяха очудни от решението й, тъй като Деми все още следва Кевин Джонас и родителите му, а единственият брат с който е имала отношения е Джо Джонас. Двамата дълги години бяха най-добри приятели и за кратко време решиха да се пробват като двойка, но се оказва, че приятеслтвото им е по-силно.

Но може би най-голяма изненада предизвика фактът, че Деми е спряла да следва певицата Иги Азалия с която наскоро направиха обща песен. В интервю за Entertainment Tonight, Иги признава, че е била наясно със свръхдозата на Деми още преди света да узнае. Защо тогава Деми е решила да “скъса” с уж толкова близка своя приятелка?

Повечето фенове на Деми Ловато си обясняват решението й с това, че певицата временно се е оттеглила от светския живот и е свела контактите си до минимум, за да се посвети изцяло на възстановяването си.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !