Починала е майката на Роман от Фермата

23.11.2018 12:37 | Видян 2401 пъти

Починала е майката на Роман от Фермата

Младият емигрант Роман е един от най-откровените и неподправени участници в риалитито Фермата. Оказа се обаче, че от дълго време той пази в тайна от всички останали голяма житейска драма, случила му се още при старта на шоуто.

За първи път, в разговор с госта на шоуто тази седмица - Иван Гинчев от предишния сезон на риалитито, Роман реши да сподели, че майка му е починала и въпреки голямото си желание да го гледа в предаването, така и не е дочакала първия епизод на състезанието.

Младият емигрант обясни, че осъзнава, че животът му вече няма да е същият и че се налага да вземе едно от най-тежките решения – да изтрие един телефонен номер, от който никога повече няма да бъде потърсен.

Роман разкри, че майка му дълго време е боледувала и последният път, в който я видял, бил в реанимацията на болницата, в която тя била настанена. бил, когато тя била настанена в реанимация.

„Майка ми беше уникален човек. Дори, когато започна да се влошава, предпочиташе да не тормози другите, освен себе си, за да не е в тежест. Двамата имахме много силна връзка и всичко, което е искала да ми каже, ми го е казала. Може би заради това и си е заминала“, изплака чак сега мъката си Роман пред камерите на Фермата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !