Мис Нос се скри в Барселона, чака предложение за брак

21.11.2018 17:41 | Видян 2076 пъти

Мис Нос се скри в Барселона, чака предложение за брак

Една от най-скандалните носителки на короната Мис България избяга от родината. Тамара Георгиева, която е по-одумвана заради носа, а не заради красотата, забегна в топла Барселона.

В каталунската столица живее половинката на миската Стивън Роуз и тя решава да се премести при него. Тамара се сърди за подигравките на всички за носа й и не ще и да чуе за България. Дори след като си клъцна малко нослето, гаврите с миската не спряха.

Щом приключи всички ангажименти в родината, Тамара стегна целия си багаж и се премести в Барселона. Миската от няколко седмици дели един покрив с милионерския наследник Стивън, който е син на дизайнерката Катя Роуз.

Младежът учи в Испания и също като половинката си не ще и да чуе за България. Преди да се установи за постоянно в Барселона, Тамара през няколко седмици кръстосва разстоянието между София и каталунската столица, пише България Днес.

На Стивън не му допада да е разделен за дълго с гаджето. Той поставил ултиматум на Тамара, че трябва да се пренесе при него или с връзката им е свършено, тъй като разстоянието е огромно. Тамара не се куми много и веднага се пренася в Испания.

Пред близки Мис България дори споделя, че скоро очаква предложение за брак. Двамата със Стивън са заедно от няколко години и се очаква всеки момент младежът да предприеме следващата крачка.

Майката на Стивън – Катя, е изключително близка с Тамара и също подканва сина си, че му е време да се обвърже по-сериозно. Още повече че двамата вече делят един покрив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !