Тежка депресия съсипала тялото на Албена Вулева

21.11.2018 14:38 | Видян 4198 пъти

Тежка депресия съсипала тялото на Албена Вулева

Какво се е случило с перфектното тяло на Албена Вулева? Този въпрос не дава мира на зрители и фенове, откакто устата журналистка показа полуголите си телеса в Къщата на Биг Брадър. От стройните й стегнати форми, с които впечатляваше доскоро, няма и следа.

Вместо тях отпуснати мазнинки, паласки и целулит избодоха очите на зрителя, видя Галерия.

Оказва се, че през последните две години Вулева е била в тежка депресия, за която знаели единствено майка й и още една-две близки приятелки на Албена. Пред Галерия те разкриха, че след участието си във ВИП Брадър 2014 Вулева очаквала професионалните ангажименти да завалят и отново да се върне на екран със собствено предаване.

Изминала цяла година, но никой не й отправил сериозна оферта. За капак гаджето й Недик Недев отново я зарязал заради по-млада дама – красивата Ирена Цанкова, която също се увлича по фитнеса.

Постепенно Албена започнала да се затваря в себе си и изпаднала в дълбока депресия, от която не могла да се отърси повече от две години. Следствие на антидепресантите Вулева качила повече от 10 килограма и се занемарила. Именно в такъв тежък момент бившата водеща на Сигнално жълто преоткрила Бога си в Аллах и сменила вярата.

И макар днес Албена вече да не е на лекарства, килограмите все още й напомнят за тъмната дупка, в която се намирала. Наднорменото тегло е един от големите й комплекси, твърдят нейни приятелки. И има защо.
Само допреди няколко години Вулева имаше съвършено тяло и дори даваше съвети за здравословно отслабване в уеб страницата си.

„Кой каквото и да ви говори, дебелата жена е не толкова привлекателна, колкото тази с оформено тяло. Но, за да си личи, че тялото е оформено, трябва да се избавим от тапицерията на сланините“, наставнически пише Вулева на сайта си.

Журналистката гордо позираше със стройната си фигура, тренирайки в залата, в опит да надъха читателите си. Дори публикува и драстичния си диетичен режим, който включваше единствено место и зеленчуци.

По ирония на съдбата 3 години по-късно „тапицерията на сланините“ е обгърнала трайно тялото на Вулева. Според специалисти, смъкването на килограми, натрупани вследствие на антидепресанти, е почти невъзможно…

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Няма коментари към тази новина !