Говорни проблеми измъчвали Карамазов като дете

20.11.2018 14:20 | Видян 2748 пъти

Говорни проблеми измъчвали Карамазов като дете

Братът на Владо Карамазов – Иван Александров, е човекът, на когото разчитал като малък да му превежда, защото имал проблеми с говора.

Още докато били в  детската градина, Владо и Иван били като скачени съдове, но желанието това да бъде така, идвало най-вече от Карамазов. Той не искал да се отдели за нищо н света от брат си, чиято разлика е година и десет месеца, защото тогава страдал от говорни проблеми. Проговорил много късно и именно Иван бил този, който единствен го разбирал и превеждал на околните какво иска да каже, писа „Шоу“.

„В началото, когато още бяхме в детската градина, Влади много не говореше и аз му превеждах. Той заекваше в началото. Проговори много късно. Освен това имаше един странен начин на изговаряне на думите, който само аз разбирах“, споделя Иван и добавя, че като по-малки двамата с брат си постоянно се биели, а майка им ги разделяла с един пантоф.

„В училище пък брат ми беше зубър. Винаги завършваше с шестици. Докато аз бях обратният случай. Аз пишех много грозно, а той изписваше буквите старателно и красиво“, връща се в спомените си Иван.

Според него още тогава Владо е бил свръхамбициозен. „Знаеше още от тогава, че ще става актьор и направи възможно и невъзможно, за да го постигне. Самият аз никога не съм се изкушавал от актьорството. Харесва ми това, което той прави, но в същото време съм най-големият му критик. Никога не му спестявам, когато нещо не ми харесва“.

От няколко години Иван работи в Лондон и създава истински сладкарски шедьоври. Той приготвя тортата за журналистите за кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл.  

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !