Сузанита си измисли драмата със Сашо Лудия

19.11.2018 13:39 | Видян 1651 пъти

Сузанита си измисли драмата със Сашо Лудия

Какво ли не прави Сузанита, за да се говори и пише за нея. Щерката на Орхан Мурад май си измисли цялата драма около гаджето си – Сашо Лудия.

Певицата твърдеше, че той е затворена страница, но очевидно не е. Малолетната отново се събра с него, въпреки че до преди няколко дни не спираше да го плюе и да сипе обиди и закани по негов адрес. Тя дори публично призна, че Сашо я е пребил и това е причината за разлъката им, пише България Днес.

Оказа се, че тя е по-влюбена в Александър от всякога. Скандалната певица публикува снимка от нощно заведение, където влюбените гълъбчета купонясват и поливат поредното начало на връзката си. Неин фен я попита защо е бил целият цирк, след като отново са заедно.

„За да има за какво да си говорите, бе“, отговори тя и продължи: „Историята ни е интересна и безкрайна. Ние не сме играчи, ние с него определяме правилата. Никога не сме се разделяли“. Сузанита захапа и уж „заместничката“ си, с която й сложи рога. „Тя не става и за една вечер. Когато бяха заедно, със Сашо си пишехме постоянно. Няма как да ревнувам от човек, който слага тениска на някоя фирма и отива на дискотека. Тя е евтино менте“.

А може да си е измислила целия този шум, тъй като в момента се спекулира, че тя наистина ще влезе, но за кратко, в къщата на Биг Брадър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !