Музиканти отказаха да пеят с Кристина Агилера, не я разпознали

17.11.2018 09:11 | Видян 2281 пъти

Музиканти отказаха да пеят с Кристина Агилера, не я разпознали

Музиканти от Ню Орлиънс отказаха на Кристина Агилера да се качи при тях на сцената. Причината – членовете на местната реге банда Claude Bryant And All The Stars не разпознали петкратната носителка на “Грами”.

Певицата пристигна в Ню Орлиънс ден преди концерта си, част от турнето й в подкрепа на албума Liberation. Същата вечер посетила и заведението Café Negril, където свирели Claude Bryant And All The Stars. Агилера се забавлявала и танцувала цяла нощ, издава източник пред Billboard. Това била и причината тя да поиска да изпее съвместно парче с групата. Изпълнителката на Hurt била посрещната обаче с отказ.

Още на следващата вечер, певицата разказа куриозния случай и на феновете си по време на участието си. “Отидох в този малък бар, където участие имаше въпросната група. Бях заедно с няколко от танцьорите ми. Отидох при фронтмена и му казах: Нека се кача на сцената, може би ще изпеем нещо, ще е готино. Той дори не ми даде да се доближа до микрофона. Беше малко по-възрастен, не ми се зарадва.”, сподели Агилера.

“Съжалявам, Кристина. Не те разпознах. Наистина не я разпознах, защото носеше шапка, която скриваше очите й. Беше облечена в широка тениска. И не се представи”, извини се скоро след това и лидерът на Claude Bryant And All The Stars пред WGNO.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !