Мишел Обама заченала и двете си дъщери инвитро

16.11.2018 10:52 | Видян 1881 пъти

Мишел Обама заченала и двете си дъщери инвитро

„Никога не съм била почитателка на политиката, а преживяването през последните десет години промени мнението ми“. Това пише Мишел Обама в мемоарната си книга, която бе представена официално на пазара.

През 2019 г. се очаква да излезе втора част, която ще бъде написана от нейния съпруг.

В книгата Мишел разкрива, че никога не би простила на Доналд Тръмп за слуховете, че Барак Обама не е роден в САЩ. „А ако някой с нестабилна психика бе заредил оръжието си и тръгнал към Вашингтон? Ако бе тръгнал да търси дъщеричките ни? С шумните си и необмислени нападки Доналд Тръмп застраши семейството ми. Никога няма да му простя това“, обяснява тя.

Бившата първа дама разказва още в книгата си за трудностите, които е срещнала, когато с Барак започнали опитите за деца. В интервю за Ей Би Си тя изтъква, че е имала няколко спонтанни аборта и двете ѝ дъщери са заченати инвитро.

„Биологичният часовник е нещо реално, броят яйцеклетки е ограничен. Осъзнах, че щом съм на 34, на 35 трябва да прибегнем до инвитро. Мисля, че най-лошото нещо, което си причиняваме като жени е, че не си казваме истината за това как функц


Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !