Ралица Паскалева прати ФБР по следите на измамник

15.11.2018 17:17 | Видян 1540 пъти

Ралица Паскалева прати ФБР по следите на измамник

Актрисата Ралица Паскалева попадна в достойна за филм измамна схема. Звездата от медицинската драма „Откраднат живот“ се свързала с филмов продуцент, който предлага участия в мегапродукции за много пари на млади актриси от Европа.

В последствие той се оказал американец с криминално досие и тя подала сигнал във ФБР срещу него. Паскалева не желае да коментира повече случилото се.

„Излишно е да се създава такъв пиар на подобна случка.

Аз просто исках да предупредя хората да не са толкова наивни“, заяви пред „Монитор“ тя.

Въпросният мъж обещавал заплащане от по 1000 долара на ден и обяснил, че лентата развива темата за трафика на хора и щяла да се снима в различни държави в Европа и отвъд Океана.

Фактът, че той пожелал Ралица да го набере по телефона, подбудил първите съмнения в актрисата. След като му звъннала, той „започнал сам да се заплита в някакви лъжи“.

Веднага след това чаровната брюнетка се заела с проучването му и открила, че той разполага с тлъсто криминално досие, което е налично в онлайн пространството.

„Този мъж има две присъди за обир и 4-5 за употреба и продажба на наркотици.

Срещу него са подавани и оплаквания за сексуален тормоз, като на една от жертвите си трябвало да плати обезщетение от 40 000 долара”, разказа пред Нова тв Ралица.

Цялата тази информация актрисата съобщила на ФБР.

Междувременно стана ясно, че Паскалева е готова да съчетава отглеждането на детето с актьорската си кариера. Тя обаче няма да е толкова често на снимачната площадка, тъй като графикът й на първо място ще е посветен на бебето.

Припомняме, че звездата дари волейболния национал Теодор Салпаров с момченце в началото на юли. Наследникът им носи името Максим.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !