Парис Хилтън зарадва семейства, останали без дом в Мексико Сити

14.11.2018 17:43 | Видян 1550 пъти

Парис Хилтън зарадва семейства, останали без дом в Мексико Сити

„Вчера си изкарах невероятно с всички тези деца и техните семейства в Сочимилко. Възнаграждаващо бе да прекарам малко време с тях и да видя домовете им, които са построили наново след опустошителното земетресение и за които събирах дарения“.

Това написа Парис Хилтън в Instagram, където качи снимки от своето посещение в Сочимилко – бедно предградие на Мексико Сити. Звездата бе там, за да зарадва хората с подаръци и научи от какво имат нужда.

Певицата предизвика въодушевление сред местните жители, много от които загубиха домовете си след земетресението през 2017 г. Тя бе донесла стоки от първа необходимост, възглавници и парфюми от нейната собствена линия.

„Чувствам, че това е вторият ми дом, все едно съм била в Мексико през целия си живот. Обичам хората, мисля, че всички са красиви, имат страхотни сърца. Красиви са отвътре и отвън, те са много истински и невероятни“, каза тя пред медиите, дошли да снимат посещението ѝ.

Звездата, чието последно дарение за пострадалите възлиза на 350 хил. долара, прекара почти цял ден в разговори с различни хора. Тя бе уловена от камерите да държи малко бебе, да прегръща възрастни хора и целува корема на бременна жена, която ѝ се радва.

„Съжалявам за случилото се в този ужасен 19 септември. Сърцето ми е с всички вас. Искам да знаете, че мисля за вас, обичам ви и затова дойдох да ви подкрепя днес. Когато чух какво се е случило при земетресението, сърцето ми се сви, бях съсипана“, каза тя на събралата се около нея тълпа.

Това не е първото посещение на 37-годишната Парис Хилтън в Мексико Сити. През ноември 2017 г. тя пристигна отново в градчето, за да донесе провизии на хората.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !