Травис Скот за Сторми: Не мислех, че мога да обичам толкова силно

14.11.2018 15:25 | Видян 1480 пъти

Травис Скот за Сторми: Не мислех, че мога да обичам толкова силно

Гаджето на Кайли Дженър и баща на дъщеря ѝ Сторми – Травис Скот, разказа откровено в шоуто на Елън ДеДженеръс колко нервно се е чувствал по време на раждането на детето си.

Рапърът призна, че не само е нервничил, докато Кайли раждала, а направо бил в ужас. На помощ му се притекла патриархът на семейство Кардашян – Крис Дженър.

„Да, това е истина. Тя ме успокои, защото това раждане бе страшно. Подкрепяше ме през цялото време. Травис пояснил, че го уплашил не толкова самият процес на раждането, а фактът за съществуването на плацентата – органът, който дава хранителните вещества от майката към детето по време на бременността. „Има такова нещо, което се нарича плацента, за него узнах за първи път. Боже мой, бях в шок.“

Детето на 21-годишната Кайли Дженър и 26-годишния Травис Скот се появи през февруари тази година. По време на интервюто рапърът добави: „Преживявах цялата бременност, защото се чувствам все още млад. Но когато за първи път вземеш малкия на ръце, не можеш да контролираш чувствата си. Не мислех, че мога да обичам толкова силно“.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !