Джулиана Гани – големият победител в Big Brother: Most Wanted

14.11.2018 13:54 | Видян 2274 пъти

Джулиана Гани – големият победител в Big Brother: Most Wanted

По всяка вероятност Джулиана Гани ще е големият победител в Big Brother: Most Wanted, убедени са нейните последователи в социалните мрежи.

Още с влизането на силиконката в шоуто, гаджето й Илиян Найдено създаде група във фейсбук, която за отрицателно време събра почти 2000 последователи.  

"В тази група ще се публикува всичко свързано с участието на Джулка в къщата на Биг Брадър! Всички имат правото да публикуват мотивиращи снимки, изрязани кадри, клипове, колажи и т.н. Нека я подкрепим и я направим победител в този сезон! Тя ви обича и разчита на вашата подкрепа!", написа на страницата Илиян Найденов, който нашумя като автор на книгата Детокс 2.0 – убиецът на мазнини.

Най-запалените почитатели на Джулката не спират да сипят комплименти по адрес на своята любимка и я виждат като победител на финала, пише BLife.

"Единственият участник в къщата, който не се налива с алкохол, който е възпитан и с възпитание и знания. Човек,от който можеш да научиш много", "Прекрасна! Нека й помогнем да стигне до финал и да спечели този път, защото тя го заслужава", са само малка част от коментарите.

В снощния епизод на Big Brother, Джулиана Гани не бе номинирана от никого от съквартирантите. Прави впечатление, че тя е най-стилна от всички дами в къщата. Красавицата се появи в ефир с убийствен секси тоалет – оскъдна рокля, която подчертаваше перфектните й форми и щедро разкриваше силиконовите й прелести.

Според запознати роклята е дело на Djofra Fashion, една от любимите родни марки на Джулиана. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !