Слуховете се потвърждават: Motley Crüe пристигат

10.03.2009 14:00 | Видян 2177 пъти | Гласували 1

Слуховете се потвърждават: Motley Crüe пристигат

Култовата хард рок банда MOTLEY CRÜE пристига за първи път в България на 1-ви юли в Каварна. Хулиганите на Рока ще открият четвъртото издание на Калиакра Рок Фест 2009, което тази година ще се проведе в периода 1 - 3 юли в столицата на Рока - Каварна. Само преди броени дни организаторите от Община Каварна и Жокер медиа обявиха концерт на DREAM THEATER на 3-ти юли в рамките на традиционния Рок фестивал, а днес официално повдигат завесата и за лошите момчета от MOTLEY CRUE.

Глем рок бандата, създадена през 1981г. в Los Angeles от емблематичния Nikki Sixx и не по-малко известния Tommy Lee, ще стъпи за първи път в България в оригиналния си състав. След многократни раздели и събирания, напускания и отсъствия на различните членове и последвали завръщания в състава на бандата, четиримата оригинални - Vince Neil /вокали/, Mick Mars /китара/, Nikki Sixx /бас/ и Tommy Lee /ударни/ успяха да създадат своя девети студиен албум. Saints of Los Angeles е записан през 2008г и е първи за бандата за последните осем години. Следва Северноамериканското турне Crüe Fest tour през лятото на миналата година, а успехът му и най-вече срещата с публиката, тласка групата към Crüe Fest 2, който ще се стартира в края на м.юли.

В момента Mötley Crüe са на турне в чест на двайстата годишнина от излизането на албума Dr. Feelgood. Той е издаден през 1989г и е единственият в историята на Mötley Crüe, достигнал върховете в музиканите класации и по-специално Billboard charts, с над 6 милиона продадени копия. В Каварна непокорната четворка ще стъпи мощно на сцената на Калиакра Рок Фест 2009 на 1-ви юли, за да сподели на живо с родните феновe най-великите си и успешни парчета, донесли им световна слава.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

Няма коментари към тази новина !