Космическата одисея на Галена затвърди звездния й статут

12.11.2018 10:25 | Видян 1506 пъти

Космическата одисея на Галена затвърди звездния й статут

Най-новия музикален проект на Галена Феноменален разби мрежата. За по-малко от уикенд над 1 милион фенове на звездата на Пайрер са гледали новия ù клип http://planeta.tv/news/view/Kosmicheska-odiseya-s-Galena и така лентата вече е номер 1 сред набиращите популярност.

С новото парче Галена за пореден път затвърждава звездния си статут и отново предизвика буря от емоции от страна на феновете. Хвалбите за невероятната изпълнителка в официалния канал PlanetaOcial не спират да текат едно под друго.

"Това е клип на световно ниво!", "Феноменална, хит! Талантът и оригиналните идеи на Галена отдавна са прекрачили границите на България! Проектът е грандиозен, браво на целия екип!", "Трябва да се радваме, че Галена прави различна музика! Може да си го позволи защото е име! Винаги трябва да се рискува, а Галена винаги се хвърля в дълбоки води, както с песните си така и с клиповете си! Успех на парчето!".

"Най-наточеният клип на Галена до момента със световно качество! А пък Галена е феноменална. Всичките ти фенове се гордеем с теб!", "Песента е топ."
 
Музиката и аранжиментът на Феноменален са на Даниел Ганев. Текстът е на творческия тандем Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

Песента Феноменален получи и своята лайв премиера в Благоевград по време на клубното участие на Галена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !