DJ Bobo подгря феновете си с писмо на чист български

12.11.2018 11:26 | Видян 650 пъти

DJ Bobo подгря феновете си с писмо на чист български

С феноменално шоу, продължило близо час, зарадва почитателите си у нас звездата на дискосцените от 90-те DJ Bobo.

Енергичният швейцарец буквално взриви в съботната вечер Арена Армеец, където Радио Енерджи отпразнува 13-ия си рожден ден, събирайки хиляди фенове с второто издание на Hits Only. Диджеят с 14 милиона продадени албума и изяви на една сцена с Майкъл Джексън и Бекстрийт бойс бе гвоздеят на вечерта.

И се доказа като такъв, като спечели публиката още в началото на шоуто си, прочитайки писмо поздрав на чист български. Последва сет напълно в цветните традиции на началото на 90-те с всички любими на родната публика хитове на DJ Bobo -от Respect Yourself през Chihuahua до „сенките на нощта“, с които премина детството на цяло едно поколение.

Е в събота представителите на това поколение имаха възможност да покажат, че детството още живее в тях, като подскачаха като ученици в Арена Армеец, правеха мексикански вълни със смартфоните си под диригентската палка на DJ Bobo и си правеха селфита на фона на ритмите на енергичния швейцарец, пише Монитор.

Все пак трябва да се признае, че шоуто му беше перфектно подгряно от останалите звезди на Hits Only – ветераните на еврорапа C-Block и Nana. Насред хитовете си Lonely и Remember the Time Nana се сдоби не само с танцьорки българки, качени на сцената направо от публиката, но и с бял сутиен с червена целувка от своя почитателка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !