Хора въртят любов с кукли за $7 000

10.11.2018 11:44 | Видян 949 пъти

Хора въртят любов с кукли за $7 000

Хора въртят любов със секс кукли за $7 000. Необичайни взаимоотношения са представени в документалния филм Силиконова душа на режисьора Мелъди Гилбърт. Тя интервюира мъже и жени, които развиват романтични взаимоотношения с играчките. 

Преди около 5 години Гилбърт се свърза с клиничния психолог Даниел Кнафо, който се сблъсква с пациент, живеещ с кукла. Кнафо заяви пред DailyMail.com, че мъжете инстинктивно знаят, че куклите не са истински жени, но им е приятно да живеят "в това място между фантазия и реалност".

Филмът показва отделни мъже от Чикаго и Детройт, които са "оженили" кукли, както и мъж от Ню Джърси, чиято болна жена му е позволила да ползва заместничка.

Джон от Чикаго, 54 г., похарчил 7 000 долара за Джеки - и потрошил още хиляди, за да си купи резервни тела заради износване.  Персоналът на ресторанта John & Tony’s познава много добре голямата и беззъба усмивка на Джон, работещ в доставките на камиони, и съпругата му Джаки, дребна, чернокоса красавица в инвалидна количка. 

Неразделната двойка са важна част от John & Tony’s и това е ежегодното им място за Свети Валентин, а персоналът е свикнал да приема резервации от хора, които просто искат да седят близо до тях, за да наблюдават сляпата любов на Джон. Защото Джаки не е нормална жена; тя не ходи, не говори, не се смее или дори не яде "любимите си ястия". Тя е кукла, но Джон се отнася с нея като с принцеса, гледайки я с любов и разговаряйки с мълчалата си булка.

Докато обществото гледа подозрително към мъжете, които се хвалят и говорят с куклите си, много хора вярват, че това са пионери.
   
Режисъорът Гилбърт заяви: "Най-лесно е да се сензационализира тази история ... Това, което разбрах, е, че всеки има нужда или желание да обича или да бъде обичан".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Блъснаха колата на Алекс Сърчаджиева

Актрисата Алекс Сърчаджиева е претърпяла пътен инцидент...

Снахата на Аня Пенчева живее втори...

Тежка катастрофа е преживяла снахата на Аня Пенчева...

Няма коментари към тази новина !