Християна Лоизу представя нова вокална техника

09.11.2018 12:08 | Видян 1452 пъти

Християна Лоизу представя нова вокална техника

Вокалният педагог Силва Макамян и певицата Християна Лоизу представят майсторски клас, по време на който участниците ще усвоят тънкостите на вокалната техника Аподжио.

Занятията ще се проведат на 17-ти и 18-ти ноември в София, а всички присъстващи ще имат възможност да се научат как да увеличат своя диапазон или да овладеят пеенето на различни стилове с лекота. Аподжио е малко позната вокална техника в България, но любопитното при нея е, че има и терапевтичен ефект.

На основата на тази техника Силва Макамян притежава ключове, които освен, че ни учат как да пеем правилно много различни стилове като опера, поп, мюзикъл, народна музика и други, имат терапевтични способности - може да върне изгубен глас в следствие на грешно пеене или грешен говор, да излекува възли без да се стигне до операция, да излекува астма, да предпази от рак в гърлото.

Техниката е подходяща както за певци, така и за хора актьори, учители, водещи и всички, които искат да се научат да пеят и говорят правилно. Силва Макамян има дългогодишен опит като вокален педагог, подготвяйки участници за различни формати като X Factor, Гласът и Евровизия.

Сред популярните лица, с които работи е победителката от X Factor Християна Лоизу, която изучава техниката Аподжио от 12-годишна, а днес познавайки я достатъчно добре, също помага на млади таланти да се развиват.

Според Силва Макамян при правилен подход всеки човек може да се научи да пее правилно, като най-важното е да пазим здравето на гласа си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !