Йога и пак йога след раждането на близнаците

08.11.2018 13:25 | Видян 1675 пъти

Йога и пак йога след раждането на близнаците

Йогата се е превърнала в необходимост за Теди Бургазлиева, след като е забременяла.

Теди, която роди близнаци през септември, сподели, че единствено йогата й е помогнала да поддържа кондиция.

Нейният лекар й наложил строги ограничения, докато носела близнаците – включително забрана да прави кардио упражнения или упражнения с тежести. Затова пренаталната йога изиграла толкова важна роля.

“Да поддържаш физическа активност по време на бременноста е от изключително значение не само за тялото, но и за психическото състояние”, пише Теди. “Има редица ползи от пренаталната йога: подобрява съня, намалява стреса, подобрява издръжливостта и гъвкавостта, облекчава гаденето, главоболието и болките в кръста”, споделя Мис България 2002.

Теди Бургазлиева сподели и снимка, на която е със своя йога инструктор на просторна тераса.

Явно след раждането на бебетата Теди е продължила редовните си занимания. Освен това, майката на малките Емма и Раян вече изглежда във впечатляваща форма.

Теди и таткото на близнаците Симеон Иванов сключиха брак миналия юли. “Беше мечта да срещна принца, който ще промени живота ми завинаги. Да обичам и да бъда обичана толкова силно, че думите да не могат да го опишат,” споделя Теодора за новия си съпруг.

“В момента, в който те срещнах, знаех, че ти си моят принц, моята сродна душа, защото светът ми стана различен, по-светъл, по-красив и цветен и сърцето ми почувства любов, сигурност и най-после откри своя дом”, сподели тя тогава.

Това е втори брак за Бургазлиева. Само на 18, тя каза “да” на футболиста Александър Младенов, с когото бяха семейство в продължение на 4 години, преди да се разведат.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !