Мъжете стават жени във Фермата

07.11.2018 13:37 | Видян 994 пъти

Мъжете стават жени във Фермата

Заформя се една от най-интересните и предизвикателни седмици в риалитито Фермата. Наред с факта, че шеф на стопанството ще бъде завърналата се скандалджийка Христина, по време на нейното ръководство останалите фермери ще изпълняват нетипични за тях дейности. 

Седмицата, която е под мотото Смяна на ролите, ще даде шанс на жените да вършат мъжките задължения, а на мъжете – женските. Така след обявяването на задачите от стопанина на фермата Ники, стана ясно, че дамите ще се наложи да се справят със затварянето на лятната кухня и със слагането на кисело зеле, докато мъжете ще се отдадат на направата на рачел, сладка и плетенето на чорапи.

Освен това господата ще се заемат и с изхранването в стопанството, като през цялата седмица ще приготвят закуска, обяд и вечеря. Емигрантът Симеон пък ще поеме работата на Милена в млекарницата и ще прави сирене и кашкавал за участниците. 

Всички приеха с усмивка и хумор новите си роли, като някои от дамите побързаха да си изрисуват мустаци и да демонстрират поведение и походка, типични за представителите на силния пол.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !