Подигравка с Азис вбеси феновете

06.11.2018 17:39 | Видян 2963 пъти

Подигравка с Азис вбеси феновете

Върлите фенове на Краля на поп-фолка Азис не одобриха множеството подмятания относно етноса му на старта на „Биг Брадър: Most Wanted“.

На няколко пъти водещият Ники Кънчев се пошегува, че Къщата на Големия брат е празна, тъй като „родата на Азис е откраднала мебелите“. Самият певец също се включи с изречения от типа: „Ама как ще си тръгна преди да открадна нещо?“. Това обаче не се понрави на част от почитателите, както на Азис, така и на предаването, тъй като по този начин се лепва стереотип, че ромите са крадливи.

Впечатление направи и че редом до Ники Кънчев не се появи Алекс Сърчаджиева. Костинбродският славей явно я е изместил, но мнозина смятат, че новото амплоа не му подхожда.

„Азис не може да води предаване, прекалено много се напъва да вика опитва се да е като Алекс и Ники, но някак си е изкуствено.“,

„Азис прецака Алекс“ и „Азис е супер зле като водещ“, гласят част от коментарите в социалните мрежи.

Засега Албена Вулева се явява като най-провокативен участник в каста. Във визитката тя обяснява, че Аллах сам я е потърсил и затова е станала мюсюлманка. Вулева дава заявка, че би използвала магии срещу съперниците си в риалити формата.

„Ако някой е скандализиран от това, да ходи да си поплаче“, намигна тя.

Най-големият коз за продуцентите пък е двойката Златка Райкова и Благой Георгиев- Джизъса. Плеймейтката и футболистът уверяват, че са безумно влюбени, а единствената им раздяла е, когато Русата Златка отиде да си боядисва косата за час-два.

Другите участници, които прекрачиха прага на Къщата, са Жени Калканджиева, Станимир Гъмов, Джулиана Гани, Wosh МС, Весела Нейнски, Емануела, Стойко Сакалиев, Никита Джонсън, Стоян Роянов и Цецо Андреев. Последния е гримьор, който иска да покаже различно представяне от това на колегата си Валентин Кулагин.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !