Деми Ловато излезе от клиниката

05.11.2018 17:30 | Видян 1397 пъти

Деми Ловато излезе от клиниката

Още на 17 годишна възраст Деми Ловато посяга към наркотиците, като през последните 6 години поп певицата не ги бе докосвала, с изключение на това лято, когато Деми приема свръхдоза хероин.

Певицата винаги е била много откровена за зависимостта си и в последния си пост в Instagram, открито споделя колко тежка, продължителна и смазваща е битката с наркотиците. Самата тя споделя, че целта ѝ е да пребори демоните си: “Нямам търпение да дойде денят, в който ще мога да кажа “Успях да изляза от другата страна”.

Дали е успяла да излезе от “другата страна” все още не е ясно, но със сигурност е успяла да излезе от клиниката за рехабилитация след три месечно лечение. Според нейни близки Деми се справя много добре за момента, но всичко това е оказало много тежък удар не само върху нея, но и върху цялото ѝ семейство.

Освен зависимостта към наркотици, Деми от дълги години се бори и с психически заболявания – биполярно разстройство и булимия. Със сигурност пътят ѝ не е лек и борбата ѝ с наркотиците няма да приключи скоро, но все пак е похвално, че Деми се опитва с всички сили да продължи напред.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !