Джена показа новия си официално

05.11.2018 16:59 | Видян 2778 пъти

Джена показа новия си официално

Докато разделите на някои светски двойки са изпълнени с драма и катаклизми, Чанинг Тейтъм и Джена Дюан сложиха край на семейния си живот и продължиха напред сякаш нищо не се е случило. Актьорът вече излиза с певицата Джеси Джей и се оказа, че има благословията на бившата си съпруга, тъй като тя също си е намерила изгора.

Наскоро Джена бе забелязана да се целува пред мексикански ресторант с актьора от Shameless Стив Казии. Спекулациите за връзка помежду им набързо бяха потвърдени още ден по-рано, когато тя го разходи гордо из Палм Спрингс, държейки ръката му. Двойката е празнувала заедно Хелоуин с приятели, но още се въздържа да демонстрира чувствата си в социалните мрежи. Техни приятели обаче успяха да публикуват кадър в Instagram.

Близки до Джена, която подаде молба за развод през октомври, издадоха, че тя излиза със Стив от месец, пише E! News.

„Тя продължи напред след разпадането на брака си с Чанинг. Стив се държи с нея прекрасно и прави нещата правилно. Тя се надява на нещо истинско, но е здраво стъпила на земята“, разкри приятел на актрисата пред медията.

Между временно бившият ѝ също се радва на хармония в личния си живот. От месец той има романтични отношения със старата си приятелка Джеси Джей. Той дори е запознал дъщеря си Евърли с нея, като я завел на неин концерт след Хелоуин.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !