Нова се реваншира за излагацията с Господарите и ВИП-а, пуска Плюс-минус

05.11.2018 09:16 | Видян 1934 пъти

Нова се реваншира за излагацията с Господарите и ВИП-а, пуска Плюс-минус

Стоичков с изповед в първия брой на предаването, цяла седмица от 16,10 ч. първите хора на България в ефира, вместо турски сериал

Нова телевизия премина с много границата между добрия и лошия вкус в Господари на ефира и ВИП Брадър – помним и полегналия репортер, и ненужната реклама на Ванко 1. От днес ще се опита да се реваншира на драгите зрители с предаване от съвсем друго качество.
 
В 16, 10 ч. всеки делник пуска Плюс – минус, който измества турски сериал, излъчван до момента в този час. Още в първия брой специален гост е Христо Стоичков с неговия писателски дебют.

А 19 минути научи, че в стартовата седмица ще гостуват и другите първи хора на държавата от различни сфери – включително от политиката като Цветан Цветанов и Корнелия Нинова.  Покрай 10 ноември, ще препитват в специална поредица и знаковите лица на прехода.

Отсега е ясно, че много гледана ще бъде икономическата рубрика на предаването, защото това е и силата на водещите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров. Те бяха водещи в българския канал на световния тв бранд Блумбърг и в България он еър, чиито открития са, минаха за малко и през телевизия Европа.

Нова прави хитър ход с привличането на младия тандем. Най-малко заради неминуемото сравнение с добре познатата Цветанка Ризова в същата роля по бТВ. Единственият въпрос е защо им даде това мъртво време, а не например доста по-разработения от същата телевизия и по-специално от нейния вече бивш кадър Милен Цветков часови пояс в полунощ, или пък предишния му – в 5 следобед.

Със сигурност отборът на Влади и Кузи ще привлече зрителите, които търсят нещо ново и вълнуващо в ефира. Защото те са доста различни от „това, което имаме като тв класа”. А то доста наподобява онова, което имаме като политическа или бизнескласа. За всички е ясно, че е крайно време за истинска промяна.

Борис Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !