Godsmack идват в София през март

03.11.2018 09:02 | Видян 1013 пъти

Godsmack идват в София през март

Метъл машините от Godsmack ще изсвирят първия акорд от дългоочаквания им концерт на български терен на 30 март. Това съобщиха преди броени минути от групата чрез социалните мрежи.

"Ето и новите дати за турнето ни. Нямаме търпение да ви видим през 2019 г.", гласи изявлението на бандата.

Музикантите, начело със Съли Ърна, трябваше да се изправят пред феновете си в Арена Армеец на 27 ноември. Цялото им европейско турне обаче бе отложено.

„С най-голямо съжаление от името на нашия китарист Тони и жена му Сю, пиша лично това съобщение до всички наши фенове по света, за да ви кажа, че Тони и семейството му преживяват загуба, която никой родител не заслужава. Синът на Тони и Сю - Джо Фей, почина неочаквано миналата седмица на ранната възраст от 34 години“, написа наскоро Ърна, който трябваше да представи и първата си официална биография, преведена на български при посещението си в София.

Томът вече може да бъде резервиран в онлайн книжарницата на Сиела и то с намаление от 20% от редовната цена – 16 лв. Срещу 12,80 лв всеки фен, предварително заявил женалние, ще получи книгата веднага щом е налична. Преводът е дело на журналиста и личен приятел на Съли - Елена Розберг.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !