НиЛо се нашари

01.11.2018 17:25 | Видян 1885 пъти

НиЛо се нашари

НиЛо се нашари за Хелоуин. Изненадващо тя бе арестувана. Лично рапърът 100 Кила и щракна белезниците и я обвини в престъпно секси поведение в Bedroom Premium club. В кулминацията на вечерта Николета се озова в епицентъра на изкусителен купон, а компания във Вип зоната на клуба и правеше официалната и половинка Ники Михайлов.

Сестра и Велина бе дегизирана като монахиня, а цялата им компания като герои от филм на ужасите. Скоро след показния си арест, най-известната плеймейтка отново бе във вихъра си, като не спря да танцува до зори.

Над 700 вещици, таласъми, зомбита и демони пък аплодираха безспирно 100 Кила. Рапарът отбеляза, че никога досега не са му пляскали толкова "извънземни" и малко съжалявал, че се бил маскирал като Роналдо. Той прекара над 5 часа на сцената и DJ пулта и не спря да се шегува, че за такъв Hellowen е мечтал от дете.
   
"През годините съм получавала много присъди от всякакви хора.... никоя от тях не ме е трогнала, нито превърнала в жертва. Мнозина живеят, за да ме видят в “окови”, е - само на Хелоуин ще задоволя това им желание и ще “излежа греховете си”, написа плеймейтката във Фейсбук.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !