Мира Добрева спасява брака си в чужбина

01.11.2018 12:09 | Видян 2090 пъти

Мира Добрева спасява брака си в чужбина

Тв водещата Мира Добрева заминава на втори меден месец в чужбина. След изцепките и откровенията в къщата на „ВИП Брадър”, телевизионерката и съпругът й решиха да си дадат още един шанс, научи HotArena.

Двамата взимат и децата си на ваканцията извън страната, като се надяват да възстановят връзката си трайно. „Имам нужда да си почина и да се заредя с добра енергия. Страхът да живея в скандали и изолация не ми се отрази добре”, споделя водещата.

Звездата на БНТ напусна риалити формата преди броени дни, а емоционалната й изповед разплака много от зрителите в шоуто. Красивата телевизионерка е категорична, че не съжалява за нищо, което е споделила за себе си и се е разкрила истински най-накрая.

„Бях истинска до болка, споделих най-интимните си тайни—от детството до днес. Не съжалявам за нищо. Лесно е да ходим напудрени, с маски, направени и натокани, но се изисква невероятна смелост да свалиш бариерите и да покажеш истинското си лице”, казва още тя.

В тв предаването Мира изплака, че не се чувства достатъчно обичана и има нужда от повече. След излизането от формата призна, че семейството страшно много й е липсвало, особено децата.

Мира и Жоро Торнев имат син—Георги, а Мира и дъщеря от предишен брак—Лора. Тя се развежда малко след раждането на дъщеря си, а с режисьора се женят доста след това, пише „България днес”.

Що се отнася до финала на „ВИП Брадър”, симпатиите на Мира са към Петко. „Искам той да спечели предаването. Петко Димитров е от старата генерация мъже, които вече са изчезващ вид”, казва още тя.

Добре обаче е категорична, че не би поздравила Кулагин, ако случайно го види на улицата.

„Не бих се здрависала с него, ако го засечем в града. Но бих отвърнала на поздрава от възпитание, ако той го стори първи. Оставил ми е горчив вкус на негативизъм и човек, който духовно се храни от лошотията”, казва тя.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Няма коментари към тази новина !