Майкъл Кийтън сменя Джони Деп на екрана

01.11.2018 09:50 | Видян 1393 пъти

Майкъл Кийтън сменя Джони Деп на екрана

Майкъл Кийтън ще влезе в роля, предназначена първоначално за Джони Деп.

След като фенове на Фантастични животни и къде да ги намерим изразиха недоволството си, че актьор със спорна слава през последните години ще участва във филм от вселената на Хари Потър, а на дневен ред стои въпросът дали екранният Джак Спароу ще се завърне дори в Карибски пирати, продуцентите и на друг филм решиха да прекратят професионалния си път със звездата.

Става дума за лентата Кралят на джунглата, която ще се фокусира върху живота на Джон МакАфи – пионер в сферата на антивирусните софтуери и създател на компанията McAfee. Самият той всъщност е причината Деп да отпадне от каста.

Според спекулации, публикувани от slashfilm.com, Макафи лобирал дълго пред продуцентите, за да не бъде изигран от звездата от Чарли и шоколадовата фабрика. Вместо него пък в Кралят на джунглата ще изгрее именно Кийтън. Филмът ще бъде режисиран от Глен Фикара и Джон Рекуа.

Според запознати, в актьорския състав влиза и Сет Роугън, за когото играта във филм за технологичен гений не е новост. Припомняме, че той влезе в ролята на Стив Возняк в биографичната лента за Стив Джобс на Universal Studios.

Кралят на джунглата обаче няма да следва стриктно логиката на жанра, като ще заложи повече на черния хумор.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !