Преслава пее детски песнички в YouTube канал

31.10.2018 11:26 | Видян 2074 пъти

Преслава пее детски песнички в YouTube канал

Стари хитове, нови парчета и детски песнички за дъщеря си Паола – това събра на едно място поп-фолк фурията Преслава в своя YouTube канал.

Той фигурира от броени дни, като засега звездата на Пайнер е събрала едва около 1000 последователи, което бледнее на фона на 690 хилядите ѝ фенове в социалните мрежи. За справка, тя е първенец сред родните знаменитости, като естрадната прима Лили Иванова може да се похвали с 240 хиляди последователи във Фейсбук. Изпълнители като Влади Ампов-Графа и Любо Киров не са чукнали и 100 хиляди.

Каналът на колежката им от лекия жанр все още се разработва, тъй като стартира с малък брой клипове, които периодично се разрастват. Очаква се броят на последователите да нарасне главоломно и чаровната брюнетка да се нареди сред най-оборотните инфлуенсъри.

Засега певицата е развила няколко отделни плейлиста – официални видеоклипове, песни с вграден текст, лайв чатове с почитатели и кадри от концерти и събития. В първия фигурират и разговори на меломаните не само с Преслава, а и с Краля на поп-фолка Азис и ромската перла Софи Маринова.

В едно от видеата гласовитата добричлийка пътува с дъщеричката си и издава, че бебето обича да се вози като средство за бързо приспиване, пише Монитор.

„Ако се събуди ще заглушим лайфа и ще видите какво е глас на истинска певица“, намигна тя. Красавицата демонстрира и умело изпълнение на детски песнички, сред които Жаба жабурана и любимата ѝ Арам Зам Зам.

Междувременно Преслава избягва да коментира болезнената тема, че мнозина я заклеймиха за лоша майка. Че 34-годишната майка неглижира грижите за първородната си рожба се заговори, тъй като две седмици след раждането тя поднови клубните си участия и периодично пуска снимки в социалните мрежи от разходки в планината, изкачване на върхове и дори каране на ATV.

Някои от феновете на певицата я подкрепят, докато други смятат натоварването й като потвърждение на наскоро появилата се теория, че се е доверила на сурогатна майка и затова се е скрила в Турция през последните дни от евентуалната си бременност.

Припомняме, че изпълнителката на Обратно в играта дари любимия си - бизнесмена Павел Лазаров, с момиченце в средата на септември. Двойката нарича наследницата си Малечка Палечка. Името Паола е личен избор на звездната майка, а таткото първоначално искал дъщеря му да се казва по друг начин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !