Лейди Гага иска всичко, Роди се звезда е последното ѝ преоткриване

29.10.2018 15:13 | Видян 1661 пъти

Лейди Гага иска всичко, Роди се звезда е последното ѝ преоткриване

Лейди Гага пристигна на филмовия фестивал във Венеция с лодка, същински бастион на стария Холивуд, като една платинена Афродита, носеща се по вълните, оставяйки след себе си морската пяна.

Снимката на нейното приближаване - седнала небрежно отстрани на лъскавата моторна лодка в малка черна рокля с елегантно преплетени крака, с прическа като на звездата на 40-те Бети Грейбъл, държейки червена роза в едната ръка и раздавайки целувки с другата, веднага обиколи социланите мрежи.

Разбира се, тя не може просто да отиде до премиерата на A Star Is Born, първият игрален филм, в който играе водеща роля. Ходенето е за простолюдието. Плаването, от друга страна, е божествено. Това е дейност за сирени, както на митологичните, така и на тези на екрана.

Само за няколко часа в интернет започнаха да публикуват снимки на Гага на лодката заедно с снимки на класически холивудски звезди, включително и Мерилин Монро в черен костюм за къпане. На следващия ден, Гага и Брадли Купър, нейният режисьор и другар, пристигнаха ръка за ръка на прожекцията; тя беше облечена в люлееща се бяла рокля. Намигането бе завършено.

Можехме да видим това идване. Което не е първото й впечатляващо появяване, нито ще бъде последното. Тя иска всичко: Да облече всеки едни костюм, да се докосне до всяко едно изкуство.

Прожекцията на римейка Роди се звезда с участието нейно участие предизвика възторжените отзиви на публика и критика на кинофестивала в Торонто. Реакцията на романтичната сага, която е режисьорски дебют на актьора Брадли Купър, беше забележителна и на кинофеста се зароди истинска мания около лентата.

Критиците признаха, че са се просълзили, а феновете, на излизане от киносалоните, възхваляваха "славното" и "възхитително" изпълнение на Лейди Гага.

Роди се звезда бе определен като "неувяхващ холивудски филм, близък до съвършенството".

Отсега специалистите предвиждат, че продукцията догодина ще обере Оскар-ите в почти всички категории, включително и в тази за оригинална песен.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !