Благо и Русата Златка влизат в Биг Брадър: Ол Старс

29.10.2018 16:29 | Видян 1703 пъти

Благо и Русата Златка влизат в Биг Брадър: Ол Старс

Новина от последния час – най-комичната светска двойка Благой Георгиев и Златка Райкова влизат в Биг Брадър: Ол Старс, веднага след края на вип сезона, узна ексклузивно HotArena.

Влизането на Джизъса бе гласено за ВИП Брадър, но пишман футболистът прояви извънземни претенции около хонорара си и преговорите пропаднаха. Ол Старс изданието ще е сравнително по-кратко като период и продуцентите са уредили срещу по-реална сума не само ритнитопковеца, но и неговата любима – Русата Златка.

Двамата взети заедно били добра инвестиция, заради пропадналия ВИП формат, а и напоследък са в устата на всички заради неочакваното им залюбване и заради това, че всички им се присмиват.

На Златка обстановката в звездната къща ѝ е съвсем позната. Тя бе участник в Ол Старс сезона през 2013 година. Дори тогавашната ѝ половинка Георги Валентинов бе вкаран за малко, за да се завърти любовна сюжетна линия в сезона.

Сега като пълноправен съквартирант ще влезе настоящото гадже на блондинката – Благой Георгиев. И се предполага, че по време на пребиваването им в дома на Големия брат той ще покаже колко отвратително се държи с нея.

Носят се пикантни клюки от фитнес залата в столицата, в която двамата редовно посещават, за да тренират. Докато Райкова нарича завоеванието си „Любов“, отсреща ѝ се отвръща с държание, което заслужават само… боклуците.

„Той я псува, държи ужасно с нея – като с боклук. При това пред хората…“, издадоха запознати с „романтичната“ афера на Златка и Благо. Според тях той ще покаже истинското си лице и във формата и в даден момент ще демонстрира кофти отношението си към собствената си изгора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И НЕ, И ДА! НОВАТА СРЪБСКА СКАРА НА...

Когато нещо се нарича Сръбска скара и е закусвалня,...

Поли Генова показа любимия си

Поли Генова най-сетне показа лицата на мъжа до себе си,...

Няма коментари към тази новина !