Папи Ханс с 10 бона заплата като творчески директор

29.10.2018 14:42 | Видян 2330 пъти

Папи Ханс с 10 бона заплата като творчески директор

Известният с прякора си Папи Ханс Константин Трендафилов изкарва само за месец повече, от колкото майка му и баща му за година.

А става въпрос за известната писателка с 20 романа Кристин Димитрова и професорът преводач Владимир Трендафилов. Като добро дете Папи помагал финансово на родителите си, макар те да проявявали типичната за интелекталците гордост и първоначално отказвали да го ангажират със себе си.

"Наистина изкарвам много добри пари, няма от какво да се притеснявате", убеждавал ги щедрият им син. Добре платената работа на Константин му позволявала да пише стихове за удоволствие.

Литературният му дебют бе най-продаваната книга за 2016 година, но въреки това му е донесла нелепите 1700 лв. печалба, издават източници от издателския бранш.

Отчасти той е финансирал сам и първият си клип Кекс, който се превърна в истинска културна сензация. Папи обаче гледа по-сериозно на кариерата си на рекламист и това не е чудно, тъй като именно от там са сериозните му приходи.

Като творчески директор в Сачи енд Сачи поетът стои зад някои от най-успешните рекламни кампании на банки и кисели млека у нас. Той има пръст в емблематичните реклами на деликатеси Житница, кафе Нова Бразилия и Изи Кредив, предават от Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !