Васко Кеца: Знам, че има смисъл да пея

29.10.2018 14:27 | Видян 1368 пъти

Васко Кеца: Знам, че има смисъл да пея

Легендарният Васил Найденов изнесе своя дългоочакван бутиков концерт в София. Над 500 вип гости аплодираха звездата на сцената на Bedroom Premium club.

Емблемата на родната естрада за пореден път доказа защо е един от най-обичаните български изпълнители.

Той обаче не сдържа емоциите си и буквално се просълзи от вълнение – “Дълбок поклон, че пеете българска музика. Поне три поколения трябва да са благодарни за тази вечер, защото ми доказахте че има смисъл да пея. Благодаря, че пеете българска музика. Благодаря, че ме просълзихте! Вие сте ми достатъчни.”

Ексклузивното шоу продължи над 3 часа и постави началото на специална поредица от събития в клуба- BG MUSIC HALL. Тя ще се състои четири, последователни „четвъртък вечери“ и ще бъде своеобразен реверанс към българската музика и големите ни звезди.

Специална селекция от най-големите хитове на родната поп, рок и естрадна сцена ще превърнат тематичните вечери в Bedroom в партито, за което всички ще говорят. Дата 1 ноември е запазена за DJ Gorro и специална селекция от миксове на емблематичните родни поп, рок и естрадни хитове, а на 8 ноември ще се състои и едно различно КАРАОКЕ.

Негови главни герой ще бъдат Igor&Ivan, които превърнаха този вид забавление в нещо истински емоционално и запомнящо се. Финалът на BG MUSIC HALL е на 15 ноември, когато на сцената на клуба ще се изяви и неповторимата Мария Илиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !