Брад Пит ще си търси гадже, но да не е известно

29.10.2018 13:28 | Видян 1523 пъти

Брад Пит ще си търси гадже, но да не е известно

Приятна новина за всички жени, които не искат или не са имали възможност да попаднат под светлините на прожектора. Неколкократно обявяваният за най-красив мъж на планетата – Брад Пит, обяви, че отново започва да излиза по срещи. Но има една важна подробност – предпочита бъдещата жена до него да не е знаменитост.

Брад свърза живота си неуспешно с колежката си Дженифър Анистън, след което сключи брак и с Анджелина Джоли.

Петдесет и четири годишният Пит обяви през 2016 година, че се развежда с Джоли, а оттогава двамата водят и съдебни битки за шестте си деца.

Актьорът отново е започнал да излиза на срещи, но този път възнамерявал да не повтаря предишни грешки и да търси сродна душа извън холивудските среди. Според приятелите на Брад било изключено той отново да се обвърже романтично с някоя супер знаменитост.

Понастоящем актьорът съсредоточавал грижите върху децата си и те били най-важният му приоритет. А ако някога решал отново да застане пред олтара, бъдещата му булка трябвало да го върне „към нормалния семеен живот“ извън светлините на прожекторите.

Приятелите на Брад припомнят, че той произхожда от обикновено семейство, привързано към традиционните ценности. Той е много близък със своите родители, Джейн и Бил. И брат му и сестра му са задомени и си имат семейства. Актьорът си призна наскоро, че е загърбил алкохола и пушенето на марихуана.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Наплатанова измества Момчилова в СЕМ?

Габриела Наплатанова е най-вероятният нов шеф на СЕМ....

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля...

Няма коментари към тази новина !