Поли Генова става фитнес инструктор по Коледа

29.10.2018 11:01 | Видян 1770 пъти

Поли Генова става фитнес инструктор по Коледа

Поли Генова застана пред камерата, за да върне добрата форма на Добрия старец в първата българска коледна комедия Smart Коледа. Лентата, в която червения костюм надява Кръстю Лафазанов, ще изгрее на голям екран в салоните из страната от 30 ноември.

В главните роли са още Калин Врачански, когото зрителите ще видят като ръководителя на приказната работилница за играчки Работливко, Кръстьо Лафазанов, който се превъплъщава в образа на Дядо Коледа и Константин Гигинов, който играе Марти.

Стефания Колева, Станислав Пеев, Радослава Неделчева, Константин Икономов също са част от звездния каст, заедно с още много млади и обещаващи актьори, а Поли Генова и Орлин Павлов имат специално участие.

Продуциран е от филмова компания Джули Марули Ентъртеймънт съвместно с Ветрогон и се реализира с подкрепата на Национален филмов център. NOVA е копродуцент на лентата, която ще се разпространява в кината от Лента от 30 ноември.

Филмът е заснет основно на две специално изградени снимачни площадки. В създаването на приказните декори участват над 150 техници, които изграждат над 5000 реквизита, 122 различни стъклени и цветни форми и 40 уникални костюма.

Мария Веселинова е сценарист и режисьор, а продуцент е Павел Павлов. Оператор на лентата е Георги Челебиев, композитори – Александър Костов и Георги Стрезов, сценограф е Мира Каланова. Костюмите са дело на Антония Попова, а хореографията е поверена на Боряна Иванова.

Smart Коледа спечели наградата на публиката и специално отличие от журито за оригинална идея за детски филм в 36-то издание на престижния филмов фестивал „Златна роза“, състоял се преди броени дни във Варна.

Това е поредната родна кино продукция, която се реализира с подкрепата на NOVA като част от дългосрочната стратегия на медийната група за подкрепа на българските филми на всички платформи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !