Зейнеб се сгоди

25.10.2018 14:57 | Видян 3627 пъти

Зейнеб се сгоди

Зейнеб Маджурова, красивата ко-водеща на „На кафе“, се сгоди за бизнесмена Стоян Балевски.

33-годишната бургазлийка направила сефтето преди няколко години, когато връзката й с любимия мъж става сериозна. Това се случва години след като красавицата излезе от „ВИП Брадър“, където сама сподели, че все още не е имала интимна връзка с мъж, писа „България Днес“.

„Много връзки са ми измисляли. И наистина – излизала съм със състоятелни, интересни и невинаги богати мъже, но това не значи, че съм била интимна с тях“, твърди самата Зейнеб, на която приписваха връзки с Чочо Несебърски, Ники Пилето и всеки по-симпатичен мъж около нея.

Единственият, който наистина омайва Маджурова, става Стоян Балевски. Бизнесменът е година по-голям от Зейнеб и е син на Веселин Балевски. Водещата и Стоян са вече сгодени, като красавицата сама се хвали в интернет с нов диамантен пръстен, купен от влюбения младеж.

Тези дни фотографите на „България Днес“ уловиха в крачка Зейнеб, която е посетила личния си лекар д-р Щерев. Тя изглеждаше видимо доволна от срещата с популярния гинеколог, а вероятната причина за това е, че вече е готова да стане майка.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !