Враждата между Мария и Мегз възкръсва в Биг Брадър: All Stars

25.10.2018 10:17 | Видян 2580 пъти

Враждата между Мария и Мегз възкръсва в Биг Брадър: All Stars

Миньончето на поп-фолка Мария стяга куфарите за „Биг Брадър: All Stars”, който ще стартира на 5 ноември, веднага след края на настоящия „ВИП“ сезон на предаването.

Запознати издадоха, че изпълнителката на „Чувал ли си за такива“ ще се лиши повторно от свободата си заради Големия брат срещу предполагаемата сума от 200 000 лв. С нейното участие ще се компенсира и тазгодишната липса на представител на лекия жанр в звездния списък с участници.

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз също е сред познатите лица, които ще се появят в праймтайма на Нова тв, а подновяване на скандала между двете ще е отправна точка в сюжета. Макар преди година певицата и носителката на „Златна игла“ да кацнаха в любовното гнездо на Брадъра като приятелки, добрият тон помежду им рязко смени посоката си. След размяната на репликите "Ти си психопат, изявен явно" и

"Ти си компаньонка, изявена явно", се стигна до там, че Мария заплаши опонентката си със съд.

Очаква се фолк иконата Сашка Васева също да намери път обратно към Нови хан. При нея обаче случаят е деликатен, тъй като зрението й се влошава и вече е почти сляпа, поради което има нужда от личен помощник.

По-наблюдателните зрители заподозряха, че боксьорът Тервел Пулев неслучайно се появи в мисията на сегашните съквартиранти, тъй като вече може да е подписал договор за предстоящия сезон.

Феновете на риалити формата се надяват да видят любимците си през годините, които със сигурност ще останат в историята, сред които гълъбовският герой

Пацо, тризначките Вяра, Надежда и Любов, Нед, Луна, Джорджано и Людмила Захажаева.

Междувременно се завъртяха различни сценарии относно това защо „ВИП Брадър“ ще приключи по-рано от предвиденото. Най-вероятно това се дължи на ниския рейтинг, особено в сравнение с конкурентното шоу в родния ефир - „Фермата“.

Предполага се, че продуцентите икономисват от хонорарите на водещите - актрисата Алекс Сърчаджиева и Кралят на поп-фолка Азис, тъй като двамата не се появиха в последните дейли епизоди. Вместо тях, на фона на кадри от ежедневието в Къщата се чува гласът на жената, към която гримьорът с поразяваща уста Валентин Кулагин се обърна с думите:

„Ти не си Биг Брадър. Даже и Биг Систър не си“.


Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !