Майката на Ричард се скри вдън земя: Това не е моят син

24.10.2018 17:11 | Видян 2560 пъти

Майката на Ричард се скри вдън земя: Това не е моят син

Майката на Ричард Величков – Бистра не смеела да си покаже носа навън, защото съседите я гледали подигравателно заради изцепките на сина ѝ във ВИП Брадър, пише Галерия.

След последната му словесна схватка с Ваня Костова, когато Ричард избълва куп обиди по неин адрес, клетата женица от Смолян потъна вдън земя от срам.

А драмата с Розмари и споровете спал ли е с нея или не, я довършили. Бистра била скромна жена и навремето със съпруга си живеели доста бедно. Отгледали двете си деца в много лишения, но и с много любов, разказват близки на семейството.

Те недоумяват как Ричард се е превърнал в толкова алчно и самонадеяно момче, без каквито и да е ценности. Бедното детство на Ричард го е комплексирало до степен на всяка цена да стане богат.

Мистър София имал и друг комплекс – наднорменото тегло. Майка му цял живот се е борила с килограмите. Съученици припомнят, че Величков бил доста пълен като момче, затова се вманиачил по фитнеса.

„Аз не съм отгледала такъв син! Срам ме е от поведението му спрямо Ваня Костова. Съжалявам и за горкото момиче Розмари, което използва пред цяла България“, жалва се майката на инструктора.

За разлика от майката на Ричи, баща му се гордеел със сина си и споделял във Фейсбук, че синът му е най-голямата звезда в шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !