Турнето на Орлин Павлов с голям успех

24.10.2018 12:51 | Видян 1108 пъти

Турнето на Орлин Павлов с голям успех

Орлин Павлов представи първият си самостоятелен албум Още малко... на големите сцени в София, Пловдив, Бургас, Варна и Велико Търново при голям успех.

Публиката без изключение прие с отворени сърца новите песни и въздействащия музикален спектакъл, който Орлин Павлов заедно с десет от най-добрите български музиканти направи специално за тях.

Музикалното преживяване нямаше да е същото без изключителните музиканти: Ангел Дюлгеров (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Борислав Бояджиев – Борче (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет), Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали).

Както и без специалните аранжименти направени за концертите от музикалния директор на турнето Милен Кукошаров. От първия до последния концерт от националното турне Още малко почитателите на Орлин Павлов го посрещаха с аплодисменти, пееха и танцуваха с него и на финала го изпращаха на крака.

Самият изпълнител споделя, че за него и музикантите най-голямата награда е това, че хората харесват песните от новия албум. Албумът Още малко..., освен в разпространителската мрежа, вече може да се намери и в iTunes и Spotify.

Турнето на Орлин Павлов се осъществи с генералното спонсорство на хотел Адмирал, Златни Пясъци и подкрепата на Първа инвестиционна банка (Fibank) и Transitions от Есилор България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !