Даже кралицата прояви човечност, за да не падне от трона след 45 години, г-да от бг

23.10.2018 13:42 | Видян 2208 пъти

Даже кралицата прояви човечност, за да не падне от трона след 45 години, г-да от бг

През лятото на 1997 г. Англия беше стигнала до нашето 45 години стигат, стигат...., защото една кралица не можеше и не искаше дни наред да прояви капка човечност и да се поклони пред паметта на Лейди Даяна, нейната покойна снаха, чието убийство край българското посолство в Париж е неизяснено до днес.

Накрая, една дама с възможно най-благородната синя кръв на света все пак се накара да приведе за секунда глава, гледайки океана от букети и посланията на милиони хора, оставени до портата на резиденцията й. Елизабет Втора го направи в последния възможен момент, преди народът й да й вземе короната след 45 години управление. Ако вярваме на свидетелите, принудена е била от собствения си премиер Тони Блеър, нищо че по закон той е просто изпълнител на нейната воля.

Така постъпи кралицата. Тогава на 71 години...

Българската власт показа безчовечно лице. Без да е коронована като принца на Абу Даби по определението на вицепремиера Захариева, която е истинска комедия на фона на цялата скръб, тя си позволява да проверява до безкрайност нервите на нацията.

В един само ден хвана работодателите да заплашват с изваждане на 25 000 работници срещу майките на инвалиди и затвори фонда за лечение на деца в чужбина, наложи от догодина Здравната каса да изплаща само най-евтините лекарства от нашите пари - на осигурявалите се цял живот българи, като им наложи, в случай, че желаят хубави лекарства, да си ги плащат втори път, сами.

Има ли нужда от повече думи??????

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !