Алек Алексиев се снима в Преден пост с Орландо Блум

23.10.2018 12:18 | Видян 1127 пъти

Алек Алексиев се снима в Преден пост с Орландо Блум

Актьорът Алек Алексиев получи шанса да се снима  рамо до рамо с Орландо Блум във филма „Преден пост“, научи „Монитор“. Макар ролята на звездата от медицинската драма „Откраднат живот“ да е поддържаща, той е един от двамата български артисти, успели да вкарат имената си в каста.

Другият е младият Марин Рангелов, който дебютира на големия екран миналата година в лентата на режисьорката Иглика Трифонова - „Асансьор за пациенти”. Филмографията на Рангелов се допълва от проекта на Netflix „Ангелът“, вдъхновен от историята на египетския бизнесмен Ашраф Маруан.

Сцени за „Ангелът“ също са снимани в България, като по-наблюдателните зрители могат да разпознаят там и други нашенци - Башар Рахал и Атанас Сребрев.

С участие в „Преден пост“ се разписват и звездите от хитовия сериал „Бягство от затвора“ - Джеф Пери и Еймори Ноласко. През септември, когато снимките на холивудската продукция бяха в разгара си, двамата успяха да се полюбуват на родни красавици от една ръка разстояние. Ноласко и Пери вдигаха наздравици в компанията на Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова, Мис Силикон Джулиана Гани и още куп изкусителки като специални гости на афтър парти на „Плейбой“, част от Седмицата на модата в София.

Преди дни синът на легендарния холивудски ас Клинт Истууд-Скот, който има главна роля в „Преден пост“, направи втора визита у нас за да довърши работата си по проекта.

Мъжът, който слага униформата на небезизвестния сержант Клинтън Ромеша, успя да стигне и до Витоша.

За това стана ясно от снимки и видео в социалните мрежи.

„Невероятна неделя, в която почивам от снимките на „Преден пост“ в България.“, написа към кадър от лифтова кабинка той. Актьорът неведнъж сподели с феновете си, че е очарован от нашата страна.

Припомняме, че сюжетът на продукцията се върти около битката на американски войници с 400 талибани в Афганистан през октомври 2009 година. Филмът е базиран на едноименния бестселър на журналиста Джейк Тапър. На режисьорския стол сяда Род Лури, а участие взимат още звездата от „Три билборда извън града“ Кейлъб Ландри Джоунс и синът на Мел Гибсън – Майло.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !