Папараци щракнаха Бербатов със секси актриса от Под прикритие

20.10.2018 09:11 | Видян 1822 пъти

Папараци щракнаха Бербатов със секси актриса от Под прикритие

Димитър Бербатов бе засечен от фотографите на Ретро в компанията на млада, привлекателна актриса.

Топфутболистът бе седнал на по кафе с Йоанна Темелкова, която блесна преди време с ролята си на дъщерята на Джаро в хитовата криминална поредица Под прикритие, пише BLife.

И Йоанна, и Бербо са семейни и с деца, но това очевидно не пречи на приятелството им и те намират време да се срещнат. Актрисата неотдавна се залюби с внука на големия оперен певец Николай Гяуров – Мартин, с когото вече са родители на син.

Въпреки че мъжът ѝ също е футболен запалянко, той нямал покана за срещите ѝ с Бербатов. Още по-интересното е, че красавицата и голмайсторът се виждат в заведение, разположено само на няколко метра от новото семейно гнездо на Димитър, където той преди броени седмици се нанесе заедно с жена си Елена и двете им щерки.

Познанството на актрисата от Под прикритие и бившата звезда на Манчестър Юнайтед било съвсем прясно. Пътищата им се кръстосали в края на изминалото лято покрай благотворителния футболен мач между играчите на Берое, към които се присъединил и Бербатов, срещу младите родни актьори.

Темелкова се занимавала с организацията на спортното мероприятие и покрай професионалната комуникация между нея и Митко се зародила симпатия, която Йоанна не отрича.

На официалната вечеря след събитието двамата отново стояха близо един до друг и не спрели да си говорят. Младата актриса е увековечила момента със селфи с футболиста, под което пише: „Само ще кажа, че май се зарадва, когато го помолих за снимка“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !