Слай премести пещерата на Рамбо в Благоевград

20.10.2018 09:04 | Видян 1456 пъти

Слай премести пещерата на Рамбо в Благоевград

Силвестър Сталоун отпътува за Благоевград, където се завъртя камерата за „Рамбо: Последна кръв“.

Екипът на петата лента от прочутия франчайз акостира в близкото село Бистрица, където работата на терен продължи над 12 часа, информират от struma.com. Холивудският ас пристигна в София в края на месец септември, а сред локациите, които ще разпознаем във финалния вариант на филма, са и Побитите камъни край Варна.

Зелената барета ще вилнее още в Лондон и на Канарските острови, където се очаква всъщност да се проведе по-голямата част от работата по проекта, обясниха от „Ню Бояна“ наскоро.

Както „Монитор“ вече писа, сюжетът на „Последна кръв“ ще проследи опитите на Джон Рамбо да води нормален начин на живот, отдал се на уединение в „пещерата“ си (както се изказва самият Слай – б.а.) в ранчо в Аризона. Спокойното му ежедневие обаче се разклаща след като негова близка приятелка го моли за помощ, тъй като внучката й е изчезнала по време на парти в Мексико.

Героят на Сталоун веднага се заема със случая, а гърбът му ще пази журналистка (Пас Вега), чиято сестра също е отвлечена. Световната премиера на лентата е заложена за догодина.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !