Защо Дидо от D2 е станал вегетарианец?

18.10.2018 14:08 | Видян 1569 пъти

Защо Дидо от D2 е станал вегетарианец?

От седем години рокаджията Дидо от D2 се е отдал на здравословен начин на живот, включващ както медитации и дихателни упражнения, така и меню, изцяло лишено от месни продукти. Той сам взел решението да спре консумацията на месо, което допреди това присъствало по около пет пъти дневно в храната му.

В разговор с футболния мениджър Митко в риалитито „Фермата“, вокалистът на бандата разказа, че един ден просто седнал и се замислил какво го кара да яде животински продукти. Осъзнал, че го прави единствено от глезотия, защото му е вкусно, а не защото има нужда от него. Така взел и решението да спре консумацията му, просто за да види какво ще се случи и ще промени ли по някакъв начин живота му.

Оказало се, че жертвата му не е толкова голяма и не е труднопостижима, а на шестия месец от вегетарианството си осъзнал и че се чувства много по-лек. Така вече седма година той не вкусва месо и признава, че то изобщо не му липсва. Освен това Дидо осъзнал, че убива живо същество не от нужда да оцелее, а само защото иска да получи нещо, което му е вкусно.


Източник: tialoto.bg
Снимка: Фермата

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !