Джулиана Гани краси корицата на Playboy

16.10.2018 10:35 | Видян 3521 пъти

 Джулиана Гани краси корицата на Playboy

С тематично PlayBalls Party, този петък, в Bedroom Premium Club Sofia представиха новия, 184-ти брой на сп. Playboy. Главната роля е поверена на Джулиана Гани, а от ексклузивното ѝ интервю и парещата фотосесия, читателите ще научат защо Джули се стреми към визията на кукла Барби и много от съкровените и тайли. В новия брой на сп. Playboy, Любен Дилов-син отново е подготвил колоритен коктейл от сексапил, изкуство, култура и лайфстайл, който освен тайните на Джулиана Гани разказва и защо певицата Веси Бонева е вечно усмихната?

Какъв пожар гаси в душата си жената, гмуркайки се в морските дълбини? Какво представляват мебелите за секс? Кой е мистериозният художник Фучи и защо мотото на творчеството му е „цици, птици и дупета“? Каква са житейските истории на ромският пастор Максим и незабравимият Жан-Пол Белмондо? Защо се самоуби гениалният дизайнер Александър Маккуин? Идва ли ерата на електрическите автомобили, след като и Мерцедес произведоха изцяло електрически ултралуксозен всъдеход?

Обичат ли самодивите бижута? … И както обикновено се казва в такива случаи – това далеч не е всичко. Октомврийският брой на сп. Playboy обещава да е много интересен, а изданието вече е на пазара, но само отбраните гости на Bedroom Premium Club Sofia станаха част от официалното му представяне по време на горещото PlayBalls Party.

Тема на партито бяха големите топки и футболните страсти, който люлеят родния ефир, откакто Валери Божинов се настани в „Северозападния Ню Йорк“. Защото, както една древна Playboy мъдрост гласи „Където са плеймейтките – там е и футболът“ (или пък беше обратното?!…) Програмата на шоуто, както винаги, включваше и едни от най-атрактивните плеймейтки - актуалната носителка на титлата Playmate Of The Year 2018 – Жанета Осипова, футболистката Валерия Кирилова – Амира, Михаела Тодорова, баскетболистка Ива Няголова, Петя Димитрова и Жанет Нейчева, които заедно с балета на X-Energy Crew направиха бляскав спектакъл, облечени в секси спортни екипи.

За доброто настроение на гостите се погрижиха водка Beluga, уиски Glenfiddich, Bottega, Vina Esmeralda, Easy 3D подариха сладки изкушения под формата на Playboy зайчета, а веган козметиката за коса Jean Paul Myne осигуриха подаръци за всички гости.

За бляскавата визия на момичетата се погрижиха фризьорите от Bedroom Beauty, гримьорите от Proface, а секси аксесоарите са на Корсет.бг. Следващото Playboy парти ще е на 30 ноември, а какво да очакваме от него – предстои да разберем съвсем скоро.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Няма коментари към тази новина !